Baby Reisproducten koop tips

Tips - Kinderwagen en buggy-accessoires

Allereerst zoek je natuurlijk je kinderwagen uit, maar als je die hebt kun je natuurlijk niet wachten om hem op te pimpen met leuke accessoires. Een luiertas is daarbij een onmisbaar onderdeel, naast dat een grote verzorgingstas natuurlijk heel praktisch is, wil je deze natuurlijk ook perfect laten matchen bij je kinderwagen of buggy. Verder heb je een voetenzak voor je babytje nodig, zodat deze lekker warm in de wagen kan liggen. Een dekentje volstaat natuurlijk ook. Regenhoes en parasol mogen natuurlijk ook niet ontbreken en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je kunt alles in allerlei verschillende soorten en maten kopen.

Tips bij het kopen van Kinderwagen- & buggy-accessoires:

Bekijk goed of alles ook past op je wagen, sommige dingen zijn universeel, maar andere zijn merk gebonden. Dus niet elke regenhoes past op elke kinderwagen, terwijl een luiertas altijd past. Bedank goed wat je met je wagen wilt en koop daarop je accessoires. Wil je bijvoorbeeld ook de Maxi-Cosi gebruiken, dan heb je vaak weer aparte adapters nodig om de Maxi-Cosi te bevestigingen op je kinderwagen.

Tips - baby speelgoed voor onderweg kopen

Je baby mag zich natuurlijk niet vervelen als jullie onderweg zijn. Dus het is hartstikke leuk om iets moois uit te kiezen voor aan de Maxi-Cosi of de kinderwagen. Speelgoed voor onderweg is er in heel veel soorten, voor iedereen iets wij ze wil.

Tips bij het kopen van speelgoed voor onderweg:

Zoek altijd veilig speelgoed uit, vooral als je onderweg bent, heb je niet de hele tijd de kans om te kijken of je kindje er op de goede manier mee speelt.

Tips - Autostoeltjes kopen

Het autostoeltje voor de eerste 9 maanden tot een jaar is de Maxi-Cosi, deze is veelzijdig in gebruik. Je kunt de Maxi-Cosi gebruiken voor op het onderstel van de kinderwagen, maar het is dus ook een veilig goedgekeurd autostoeltje, ze zet hem met de gordel vast op op de Isofix. Na ongeveer 9 maanden, moet je overstappen op een andere autostoel.

Tips bij het kopen van een autostoel:

De eerste 9 maanden gebruik je de Maxi-Cosi als autostoel, daarna stap je over op een andere autostoel. Belangrijk is dat de stoel een veiligheidskeurmerk heeft, je kunt dus niet zomaar alles kopen. Alle stoeltjes op deze site zijn gekeurd. Wat ik heel handig vindt is de Maxi-Cosi Axiss, deze draait naar de zijkant, waardoor je je kind er heel gemakkelijk in kunt zetten. Het scheelt je een heleboel rugklachten.

onderweg_babyuitzetlijst_babychecklist

Tips - Autostoelaccessoires kopen

Om je Maxi-Cosi mooi te houden is het verstandig om een uitwasbare hoes eromheen te doen. Dit geldt hetzelfde voor je autostoel. Verder kun je nog allerlei accessoires bij je autostoel kopen, denk aan zonneschermpjes e.d.

Tips bij het kopen van autostoelaccessoires:

Voor zoals zoveel dingen, koop het juiste product. Sommige autohoezen zijn universeel, andere weer niet. Als je iets koopt, check dan altijd of het op jouw autostoel past.